23948sdkhjf

Pæn vækst for NCC

NCC Construction Danmark A/S landets næststørste entreprenør-virksomhed oplevede pæn vækst i 2004.
NCC Construction Danmark A/S landets næststørste entreprenør-virksomhed oplevede pæn vækst i 2004. Øget udvikling, produktion og salg af boligprojekter samt fokus på partnering er blandt årsagerne, lyder det i årsregnskabet fra selskabet.

NCC Construction Danmark A/S opnåede i 2004 et overskud på 122 millioner kroner og en fremgang i ordreindgangen på 1,5 milliarder kroner til over 5 milliarder kroner. Om resultatet siger administrerende dirketør, Søren Ulslev:

- Årets resultat er præget af fremgang i anlægsaktiviteter og øget udvikling, produktion og salg af boligprojekter, både enfamilieshuse og beboelsesejendomme. Samtidig har vort fokus på Partnering sammen med en ny, koordineret indkøbsproces og et vedvarende arbejde med at industri byggeprocessen været gavnligt for virksomheden.

Søren Ulslev forventer, at 2005 bliver endnu et vækstår.

- Med en ordrebeholdning svarende til ni måneders produktion ser det kommende år ud til at blive et vækstår for os. Vi har de rette medarbejdere, vores interne processer er på plads, vi er klar med nye it-værktøjer og har fokus rettet mod vækstområderne. Erhvervsbyggeriet er igen i vækst, det offentlige byggeri er stabilt og det gunstige boligmarked giver plads til yderligere vækst i byggeri af lejligheder og beboelseshuse, siger Søren Ulslev.

Kilde: NCC

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109