23948sdkhjf

Ordrebogen bugner hos Hansson & Knudsen

Med en netop indgået kontrakt på en omfattende boligrenovering i Fredericia har den fynske entreprenør nu ordrer for godt en halv milliard kroner i Trekantsområdet.
Hansson & Knudsen A/S vil i løbet af de næste to år sætte markante aftryk i den østjyske muld. Den Odense-baserede entreprenørvirksomhed har netop indgået kontrakt med Boligkontoret Fredericia om et stort renoveringsprojekt til cirka 200 mio. kr., og i Fredericia alene er Hansson & Knudsen dermed involveret i projekter for over en halv milliard kroner.

Med de mange ordrer i Fredericia følger et stort antal nye arbejdspladser. Administrerende direktør Povl Christensen fortæller, at Hansson & Knudsen i den forbindelse forventer at kunne beskæftige over 250 medarbejdere. Han påpeger, at ordrerne samtidig er med til at kickstarte det lokale produktionsapparat, idet en lang række mindre virksomheder involveres i projekterne som underleverandører. Ordrerne kommer således på et yderst belejligt tidspunkt, hvor årstiden, kombineret med den samfundsmæssige økonomiske situation, ellers gør situationen vanskelig for beskæftigelsen i byggebranchen.

Aftalen med Fredericia Boligselskab omfatter renovering af afd. 217 i Sønderparken, hvor 220 lejligheder fordelt på seks blokke skal istandsættes. Ligeledes skal friarealerne mellem blokkene fornyes med belægninger, regnvandsbede og terræninventar. Hansson & Knudsen er pt. involveret i et lignende projekt med 210 lejligheder – også for Boligkontoret Fredericia. Endelig har virksomheden fået ansvaret for etablering af Banedanmarks nye og karakteristiske Trafiktårn Vest ved Fredericia Banegård. Trafiktårnet skal i fremtiden kontrollere og styre hele jernbanenettet i Vestdanmark.

Hansson & Knudsen omsatte sidste år for 653 mio. kr. og tjente 3,8 mio. kr. efter skat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094