23948sdkhjf

Rådhuscenter i Sæby klar til indflytning

NCC er næsten færdig med byggeriet af Sæbys nye 3.000 kvadratmeter store butikscenter, der slår dørene op...
NCC er næsten færdig med byggeriet af Sæbys nye 3.000 kvadratmeter store butikscenter, der slår dørene op for publikum til april.

Centret er en ombygning af og tilbygning til den gamle Falckstation. En opgave, som NCC fik i samarbejde med Arkitektfirmaet Jørgen & Lasse Andersen og Ingeniørfirmaet Niras efter en totalentreprisekonkurrence mellem seks entreprenørvirksomheder.


Udbyttet af samarbejdet er det færdige butikscenter i et plan, opført i betonelementer med fladt tag. Bygningen lejes ud i enheder på 75 til 800 kvadratmeter, og alle butikkerne får egen indgang.Den nye bygning er først og fremmest kendetegnet ved facaderne mod Aalborgvej og Sophus Falcksvej, der består af store røgfarvede glaspartier med fremskudte portaler ved butiksindgangene.

Det flisebelagte område foran butikkerne udgør en minigågade med små torve og springvand. NCC har desuden anlagt 103 parkeringspladser rundt om butikscenteret.

Lokalplanen åbner mulighed for, at centret senere kan udvides til i alt 5.000 kvadratmeter. En mulighed som bygherren planlægger at udnytte, når der er lejere klar.

Det nye Rådhuscenter kommer blandt andet til at huse et Fakta-supermarked, Dronninglund Sparekasse, møbelforretning, kiropraktor, frisør, solcenter, farvehandel, tøjbutikker og kontorlejemål.

Kilde: Construction Danmark A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084