23948sdkhjf

Boligbyggeri overhaler tidsplanen

Søren Marcher Bolig- og Erhvervsudlejning holder rejsegilde på 18 moderne toværelses lejligheder...
Søren Marcher Bolig- og Erhvervsudlejning holder rejsegilde på 18 moderne toværelses lejligheder midt i Aalborg allerede den 3. marts. NCC er entreprenør i partnering-projektet, som skrider hurtigt frem.

Det er første gang, Søren Marcher Bolig- og Erhvervsudlejning bygger boliger, og bygherren har valgt at satse på et partnering-projekt.

Både murere, malere, VVS- og elinstallatører når at komme i gang med at færddiggøre bygningen inden rejsegildet. Lejlighederne står klar til indflytning 30. juni.

De 18 lejligheder bliver på 62 til 75 kvadratmeter og får dermed et huslejeniveau, som er overkommeligt for de fleste. Lejlighederne rummer køkken-alrum, stue og soveværelse i moderne stil med hvidolieret askegulv og badeværelse med klinker fra gulv til loft.

Selve bygningen opføres i røde facadesten, med tegltag og vinduesrammer af træ og aluminium. På bagsiden bliver der svalegang og adgang til et nyrenoveret gårdareal.

Stueetagen bliver udformet som parkeringshus med plads til seks biler. For at tilpasse højden af den nye ejendom til de omkringliggende huse bliver den på tre og en halv etager mod Korsgade og fire og en halv etager mod Vendelbogade.

Fakta om lejlighederne i Aalborg:

Beliggenhed: Hjørnet af Korsgade og Vendelbogade, 9000 Aalborg
Bygherre: Søren Marcher Bolig- og Erhvervsudlejning
Entreprenør: NCC Construction Danmark A/S
Arkitekt: Arkitektfirmaet Nord as
Ingeniør: Korsbæk & Partnere Rådgivende Ingeniørfirma KS
Samlet byggeri: 1.237 kvadratmeter
Byggeperiode: Oktober 2004 – juni 2005

Kilde: NCC

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.077