23948sdkhjf

Byggevirksomheder vinder nyt SKI-udbud

Fem virksomheder har vundet udbuddet på en ny SKI-aftale vedrørende værktøj, el-teknik og byggematerialer til vedligeholdelse og drift af bygninger i det offentlige.
Fem virksomheder har vundet udbuddet på en ny SKI-aftale, der betyder, at det offentlige nemt og hurtigt kan købe værktøj, el-teknik og byggematerialer til vedligeholdelse og drift af bygninger.

Det drejer sig om DBS Lys, Flügger, Lemvigh-Müller, Saint Gobain Distribution Denmark og Würth Danmark.

Den såkaldte rammeaftale 12.01 er opdelt, så der findes én leverandør på hver af de seks delaftaler. Ifølge udbudsdirektør i SKI, Christian Lunding, vil det gøre det enkelt og hurtigt at bestille de relevante materialer med dag-til-dag levering, og det minimerer samtidig det administrative arbejde.

- Vi kommer til at tilbyde vores brugere en økonomisk fordelagtig aftale, der lever op til behovene i den offentlige sektor. Aftalen gør det let for den enkelte pedel, vicevært eller bygningsbetjent at købe de varer, de har brug for, når de står med en vedligeholdelsesopgave, siger Christian Lunding.

Potentiel besparelse på 80 mio. kr.
Aftalen – som er en bred rammeaftale med standardiserede varer fordelt på ca. 16.000 varelinjer – sikrer SKI en pris, der ligger 28 procent under den tidligere SKI-aftale på området. Det giver et potentiale for besparelser på 20 mio. kr. årligt over den fireårige periode, aftalen løber.

Rammeaftalen er nu i udbuddets stand still-periode, som udløber 9. december 2013. Herefter forventes aftalen – der har navnet ”Værktøj og materialer til drift og bygningsvedligehold” – at træde i kraft 1. februar 2014.

Rammeaftale 12.01: ”Værktøj og materialer til drift og bygningsvedligehold”

Det har været et afgørende krav fra de kommende brugere, at aftalen er fordelt på seks delaftaler med hver én leverandør, oplyser SKI. Leverandører, der vandt udbuddet:

Delaftale 1 - Byggematerialer: Saint Gobain Distribution Denmark
Delaftale 2 - VVS og VA: Saint Gobain Distribution Denmark
Delaftale 3 - El-teknik: Lemvigh-Müller A/S
Delaftale 4 - Overfladebehandling: Flügger A/S
Delaftale 5 - Værktøj, befæstigelse og forbrugsmidler: Würth Danmark A/S
Delaftale 6 - Lyskilder: DBS Lys A/S
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128