23948sdkhjf

MT Højgaard vil være større i Århus

For at få markedsandelen på niveau med det øvrige Jylland og Fyn, vil MT Højgaard over de næste fem år øge omsætningen med 50 procent i Århus amt.
For at få markedsandelen på niveau med det øvrige Jylland og Fyn, vil MT Højgaard over de næste fem år øge omsætningen med 50 procent i Århus amt.

- Vi har ikke nok fat i lokalmarkedet i Århus-området i forhold til alle de byggeaktiviteter, der foregår. Og det vil vi gøre noget ved, siger Lars P. Adamsen, nyudnævnt direktør for MT Højgaard Region Østjylland.

Udnævnelsen af den nye regionsdirektør er et led i MT Højgaards strukturreform, der har til formål at sikre fortsat vækst, større indtjening og bedre kontakt til lokalområderne.

Væksten skal i lokalområderne først og fremmest ske ved, at MT Højgaard deltager i flere mindre byggeopgaver som institutioner, ombygninger, renoveringsopgaver og mindre boligbyggerier.

- Den viden, vi har fra de større projekter, kan vi også bruge til de mindre bygge- og renoveringsopgaver, påpeger Lars Adamsen, der nu er vendt tilbage til Århus efter 2 år som regionsdirektør i Nordjylland.

Totalentrepriser - som fx det nye Egå Gymnasium, som MT Højgaard er ved at opføre til 150 mio. kr. nord for Århus - og nye samarbejdsformer som partnering og OPP, Offentligt Privat Partnerskab, er også områder i vækst.

- Entreprenører og bygherrer arbejder ofte tæt sammen om både projekt og efterfølgende vedligehold. Vi skal være en del af lokalsamfundet og tæt på såvel private som offentlige bygherrer for at komme til at lave denne slags opgaver, siger Lars Adamsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079