23948sdkhjf

Evaluering af DLHs Good Supplier Project

DLH, Dalhoff Larsen & Horneman A/S, har indgået en aftale med det anerkendte engelske konsulentfirma ProForest om evaluering af DLHs Good Supplier Project(GSP).
DLH, Dalhoff Larsen & Horneman A/S, har indgået en aftale med det anerkendte engelske konsulentfirma ProForest om evaluering af DLHs Good Supplier Project(GSP).

GSP har nu fungeret i ca. 2 år og er et vigtigt værktøj til indsamling, lagring og vurdering af oplysninger om koncernens leverandører.

GSP har dog ikke været uden problemer, idet der undertiden kan være miljømæssige versus kommercielle afvejninger, som er vanskelige at håndtere.

Det er en vanskelig balancegang at behandle fortrolige oplysninger fra leverandørerne og samtidig give DLH’s interessenter indblik i, hvordan GSP håndteres.

ProForest skal rådgive koncernen om, hvordan de kan udvikle GSP, så det tilpasses de forventninger og krav, som vil blive stillet fra kunderne og samfundet i de næste 3-5 år.

ProForest har stor erfaring indenfor netop dette område, da de i en årrække har beskæftiget sig med rådgivning af virksomheder omkring verificering af træ og vurdering af leverandører.

ProForest der rådgiver den engelske stat i forbindelse med udarbejdelsen af den engelske offentlige indkøbsvejledning for træ, forventes at komme med sine anbefalinger til DLH i starten af juni 2005.

Kilde: DLH-Gruppen

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Anlægsloft hæves med 800 millioner
Ny frontperson i Rådet for Bæredygtigt Byggeri
Lynetteholm kører videre med kendt duo
Vil bygge tårn på 21 etager i Esbjerg
Trods underskud: Ejendomskæmpe holder fast i forventningerne
LM Byg vinder tredje vandværk på fire år
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.345