23948sdkhjf

MBA er blevet godt modtaget

Danske Malermestres lancering af beskrivelsesværktøjet, Malerfagets Behandlings Anvisning(MBA), har været en stor succes.
Danske Malermestres lancering af beskrivelsesværktøjet, Malerfagets Behandlings Anvisning(MBA), har været en stor succes.

MBA er et netbaseret beskrivelsesværktøj, der indeholder anvisninger for såvel nybehandling, vedligehold som renovering.

Derudover indeholder beskrivelsesværktøjet forklarende tekster og definitioner på fagbegreber - funktionsklasser, forventede udfald m.m. - som suppleres med illustrationer.

Over hele landet er det strømmet til med tilmeldinger fra fagets udbydere, der alle har ønsket at få mere at vide om værktøjet.

Indtil nu er der afholdt fire af ti præsentationsmøder med deltagelse af langt over 100 arkitekter og andre branchefolk. Og modtagelsen har været den samme overalt.

Præsentationen af MBA fortsætter til marts, hvor fynske og sjællandske udbydere er indbudt. Endelig har Arkitektskolen i Århus og COBOLT, sammenslutningen af faglærere på de tekniske skoler, bedt om en præsentation.

Læs mere her

Kilde: Danske Malermestre


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157