23948sdkhjf

NCC fuldmoderniserer plejehjem

Den omfattende ombygning og modernisering af det store plejehjem Krogstenshave går nu i gang.
Den omfattende ombygning og modernisering af det store plejehjem Krogstenshave går nu i gang. Hvidovres borgmester Britta Christensen tager sammen NCC det første spadestik i morgen tirsdag den 15. marts.

I tæt partnering-samarbejde med beboere, personale, pårørende og Hvidovre Kommune omdanner NCC kommunens ældste plejehjem til et af landets mest moderne. Arbejdet, som foregår mens plejehjemmet er åbent og beboet, varer i tre år.

NCC’s moderniseringsarbejde fører til, at Krogstenshave udvides og får plads til 25 procent flere beboere, nemlig 98.

Boligerne bliver større og får eget bad/toilet, samtidig samles boligerne i bo-grupper på 12, så hver gruppe udgør et fællesskab.

Grupperne af boliger samles to og to i fire plejehjemsenheder med opholdsareal, bryggers og personalerum.

Arbejdet omfatter også en nyetableret fællesbygning med café, ophold og værksteder til beboerne. Her bliver også fysioterapi, genoptræning og administration. Desuden omdannes plejehjemmets nuværende festsal til nyt køkken.

Udover selve plejehjemmet har NCC fået til opgave at renovere bade- rummene i de beskyttede boliger, der ligger i tilknytning til plejehjemmet. Desuden renoverer NCC facader, glasoverdækning m.v. ved de beskyttede boliger.

Den samlede ordre fra Hvidovre Kommune til NCC er på cirka 122 millioner kroner.

Kilde: NCC

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11