23948sdkhjf

Skanska vinder skole-byggeri

Skanska skal opføre 8.800 kvm. og ombygge 2.600 kvm for uddannelsescentret Cvu Vita i Holstebro.
Skanska skal opføre 8.800 kvm. og ombygge 2.600 kvm for uddannelsescentret Cvu Vita i Holstebro.

Et nyt, uddannelsescenter i Holstebro bliver rammen om en række voksen- og efteruddannelser på social- og sundhedsområdet samt pædagog- uddannelsen. 1.700 studerende får deres gang på Cvu Vita, som dermed er det største uddannelsescenter i det vestjyske.

Byggeriet er tegnet af Arkitektfirmaet Gjørtz, Pank og Partnere i samarbejde med ingeniørfirmaet COWI. Ved en licitation vandt Skanska opgaven om at opføre det nye uddannelsescenter. Skanskas bud vandt på pris og kvalitet foran fire andre bydende.

Uddannelsescentret får to fløje på hver tre etager plus kælder med tilsammen 8.800 etagemeter. Byggeriet går i gang cirka 1. maj. Skanska forventer at aflevere første del af byggeriet, som omfatter de to nye fløje, 1. august 2006.

Ombygningen af en eksisterende bygning på cirka 2.600 kvadratmeter påbegyndes i efteråret 2006 og er afsluttet 31. december 2006. Skanska forventer, at der i gennemsnit vil være 40 mand beskæftiget i det godt halvandet år, byggeriet står på.

Arkitektfirmaet Gjørtz, Pank og Partnere er i samarbejde med ingeniørfirmaet COWI i gang med den endelige projektering af bygherrens projektforslag, inden spaden kan gå i jorden cirka 1. maj 2005.

De studerende forventes at tage den nye bygning i brug i slutningen af 2006. Byggeriet til 90 millioner kroner gør det muligt at samle en række uddannelser under sammen tag og tilbyde væsentligt bedre faciliteter for de studerende.

Kilde: Skanska

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079