23948sdkhjf

Bygger for Pro Tec Vinduer for fjerde gang

Da NCC i 2000 byggede nyt domicil til Pro Tec Vinduer i Holstebro, blev der indledt et samarbejde, som nu fem år efter fører til det fjerde byggeri for den hurtigtvoksende virksomhed.
Da NCC i 2000 byggede nyt domicil til Pro Tec Vinduer i Holstebro, blev der indledt et samarbejde, som nu fem år efter fører til det fjerde byggeri for den hurtigtvoksende virksomhed. Denne gang gælder det en produktionshal på 2.200 kvadratmeter.


Som baggrund for byggeprojektet fortæller direktør Bjarne Haulrik, Pro Tec Vinduer, at de 43 ansatte i 2000 nu er blevet til 98, og at omsætningen er mere end fordoblet.

Samtidig er der pæn fremgang i eksporten, især til England, hvor virksomheden har egen salgsafdeling med fem ansatte. Eksportandelen er nu oppe på 33 procent af omsætningen.Hallen på 2.200 kvadratmeter opføres i betonelementer med TT-dragere og træbetonplader som loft. Gulvet belægges med Densiphalt.

I den ene ende af hallen indsættes to skillevægge, som skal adskille malerafdelingen fra den øvrige hal, og der bliver to læsseporte samt en større port, så hele lastvogntog kan køre ind.

Efter NCC’s opførelse af det nye domicil på Nybovej i Holstebro i 2000 var der allerede i 2003 brug for at bygge nyt. Virksomhedens vækst var så stor, at der var behov for mere plads til administrationen.

Det blev løst ved at bygge en ny kantinebygning, og indrette den eksisterende kantine til kontorer. Umiddelbart efter færdiggørelsen af dette byggeri gik NCC direkte videre til at opføre endnu en produktionshal.

Fakta om byggeriet for Pro Tec Vinduer:

Beliggenhed: Nybovej 34, 7500 Holstebro
Bygherre: Pro Tec Vinduer A/S
Totalentreprenør: NCC Construction A/S
Kontraktsum: 7 mio. kr.
Arkitekt: Søren Andersen, arkitekter a/s
Rådgivende ingeniør: Carl Bro A/S
Samlet byggeri: 2.200 kvadratmeter
Byggeperiode: 10 marts - 1. juli 2005

Kilde: NCC

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078