23948sdkhjf

Ny Fluke 983-partikeltæller

Fluke udvider programmet med den nye Fluke 983 partikeltæller til måling af indendørs luftkvalitet.
Fluke udvider programmet med den nye Fluke 983 partikeltæller til måling af indendørs luftkvalitet.

Dette er det første værktøj i et voksende sortiment af Fluke-værktøjer designet til fagfolk inden for varme, ventilation, luftkonditionering og indendørs luftkvalitet.

Fluke 983 partikeltælleren er et uundværligt værktøj for disse fagfolk. Fra filtertest til undersøgelser af indendørs luftkvalitet giver denne partikeltæller værdifulde data om koncentration og partikelkilden.


Den måler og viser samtidig på seks kanaler fordeling af partikelstørrelse (0,3 op til 10,0 µm), temperatur og luftfugtighed. Med alle data præsenteret på én skærm spares den tid, der ellers går med at skifte mellem skærmbilleder for at se de forskellige målinger.

Med sin kompakte størrelse, lave vægt og interne probe muliggør Fluke 983 betjening med én hånd, samtidig med at præcisionen opretholdes, uanset hvilken position værktøjet bruges i.

Partikeltælleren kan lagre op til hele 5000 målinger, hvilket sammen med de 8 timers batteridriftstid gør det muligt at undersøge luftkvaliteten i en hel bygning uden afbræk.

Fluke 983 partikeltælleren er perfekt til test af niveauet af luftbårne partikler på fabrikker, kontorer og medicinske anlæg.Brugere kan kontrollere effektiviteten af luftfiltreringssystemer, identificere lokale partikelkilder og udføre partikelkontrol i følsomme områder som "clean rooms", fødevareproduktion og hospitaler.

Ved at måle partikelniveauerne før og efter afhjælpning kan brugere bedre bedømme virkningen af de forholdsregler, der er blevet taget for at kontrollere støv og andre partikler.

Værktøjet er let (1,0 kg) og er forsynet med en bekvem håndledsstrop og et indbygget beskyttelseshylster. Fluke 983 partikeltælleren omfatter et kalibreringscertifikat, Windows-kompatibel software, en DB9 til RS-232-adapter og et kabel og leveres som standard i et hårdt, støbt plastetui.

Pressemeddelelse fra Fluke

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125