23948sdkhjf

Det Danske Træhus

Teknologisk Institut afholder konferencen Det Danske Træhus den 21. september 2005.
Teknologisk Institut afholder konferencen Det Danske Træhus den 21. september 2005.

Her kan producenter, rådgivere, arkitekter, brugere og andre med interesse for træ og træhuse samles og få faglige og sociale input samt ideer til udvikling af fremtidens træhuse.

Træhuse har erobret store markedsandele inden for parcelhusbyggeriet både i Danmark og resten af Europa. Den samme tendens gør sig gældende for fritidshuse.


Det betyder, at dansk træhusindustri nu har en unik mulighed for at få en solid konkurrenceposition.

Det kan opnås ved, at træhusudbyderne leverer huse og byggesystemer baseret på industrielle metoder og arbejdsprocesser.

Teknologisk Institut ønsker at sætte fokus på nogle af de mange parametre, der har indflydelse på en øget produktion af danskproducerede træhuse.Programmet for konferencen er opdelt i 3 hovedtemaer:

1. Erfaringer med produktion af træhuse
2. Erfaringer med projektering og opførelse af træhuse
3. Tekniske betragtninger omkring holdbarhed, indeklima og varmeisolering

På konferencen vil der være indlæg fra både projekterende og producenter af træhuse, der fortæller om deres erfaringer samt synspunkter i forhold til fremtidens familiebolig.

Der stilles også skarpt på myndighedernes krav om dokumentation til træhuse, herunder hvilken indflydelse de skærpede energikrav får for træhuset og dets opbygning.

Som noget ganske nyt vil der komme indlæg om muligheden for at indeklimamærke træhuse.

Konferencen afholdes den 21. september 2005 i konferencesalen på Teknologisk Institut i Tåstrup og bliver en årligt tilbagevendende begivenhed.

Kilde: Teknologisk Institut

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082