23948sdkhjf

Nyt butiks- og boligprojekt i Randers centrum

KJ Group og IBI Danmark A/S afholder den 30. marts kl. 14.00 rejsegilde på byggeriet Rådhusstræde/ Brødregade i Randers.
KJ Group og IBI Danmark A/S afholder den 30. marts kl. 14.00 rejsegilde på byggeriet Rådhusstræde/ Brødregade i Randers.

Det nye forretningskompleks, som ligger midt i Randers, giver plads til fire nye butikker, deriblandt H&M samt fem eksklusive ejerlejligheder.


Butiksarealet i byggeriet er på 2.427 kvadratmeter, og dertil kommer 777 kvadratmeter lager. Byggeriet omfatter både renovering af de eksisterende ejendomme og nybyggeri.

På øverste etage indrettes fem eksklusive ejerlejligheder af designmæssig høj kvalitet. Bygherre Knud Jakobsen forventer, at salget af disse lejligheder vil begynde til april. De vil stå færdige den 1. november 2005 og sælges via KJ Group.

Rejsegildet vil blive fejret med taler fra repræsentanter fra Randers byråd, Knud Jakobsen fra KJ Group, H. Chr. Caspersen fra arkitektfirmaet Caspersen & Krog samt koncerndirektør Bo Olesen fra IBI-koncernen.IBI's koncerndirektør Bo Olesen siger: ”Vores kompetence er at udvikle og etablere byggeri for detailhandlen og at få alle de forskellige hensyn og faktorer til at gå op i en højere enhed. Vi er stolte over at være blevet valgt til opgaven, og vi håber, at folk i Randers bliver glade for det nye byggeri.”

Arkitektfirmaet Caspersen & Krogh har stået for den arkitektoniske udformning, og IBI Danmark A/S er totalentreprenør på projektet.

Kilde: IBI Danmark A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125