23948sdkhjf

Træk dagslyset ind i husets mørke zoner

Med den nye VELUX Lystunnel er det muligt at lede dagslys fra taget, gennem loftsrummet ned...

Med den nye VELUX Lystunnel er det muligt at lede dagslys fra taget, gennem loftsrummet ned i mørke rum og gangarealer, hvor indbygning af ovenlysvinduer ikke er en mulighed.

Den nye lystunnel fra VELUX er et spændende og nyskabende tag til loft-system, der leder naturligt lys ind de steder i hjemmet, hvor der ikke er vinduer, for eksempel gæstebadeværelser og gange.VELUX Lystunnel består af en flad glasinstallation på taget samt et højreflekterende og fleksibelt rør, der fører ned til en lysspreder af dobbeltisolerende acryl i loftet.

Teknologien bringer naturligt lys og liv ind i de dele af huset, hvor man ikke nødvendigvis skal kunne se ud, og hvor elektrisk lys er den eneste anden lyskilde.

Udendørsinstallationen flugter med taget og er konstrueret, så den bevarer sit flotte udseende og sin funktion mange år frem i tiden.

En af de enestående egenskaber ved den nye VELUX Lystunnel er lysets kvalitet. Husejere med en lystunnel installeret i f.eks. badeværelset fortæller, at det er en helt særlig oplevelse af komme ud på badeværelset om morgenen og blive mødt af et blødt, behageligt og naturligt lys i stedet for det skarpe elektriske lys.


Lystunnellen er den ideelle løsning, hvor det er vanskeligt at indbygge ovenlysvinduer – hvad enten det skyldes tagkonstruktionens opbygning eller rummets placering i boligen.

Den kan indbygges i alle bølgeformede tagmaterialer i taghældninger fra 15° til 60°. Ved indbygning i flade tagmaterialer kontaktes VELUX.Montering er enkel og kræver ingen komplicerede indgreb blandt andet på grund af de store muligheder flexrøret giver. Vejledende udsalgspris er 2775,- eksklusiv moms.

Kilde: VELUX

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094