23948sdkhjf

Branchefællesskab for energivirksomheder

Dansk Industri har etableret branchefællesskabet Energi Industrien. Branchefællesskabet vil have fokus...
Dansk Industri har etableret branchefællesskabet Energi Industrien. Branchefællesskabet vil have fokus på at styrke det tværgående sammenhold og samarbejde blandt virksomheder, der har energi som forretningsområde - både direkte og indirekte.

Ikke mindst mulighederne for at fremme dansk teknologi og viden på energiområdet i et internationalt perspektiv vil have høj prioritet.

- Med Energi Industrien er målet at skabe et branchefællesskab, der kan bidrage til, at danske løsninger og den danske model på energiområdet kan blive af endnu større værdi for Danmark. Det kræver både politisk indflydelse og en fokuseret markedsindsats, siger adm. direktør Torkil Bentzen, ENERGI E2 A/S, der er formand for det nye branchefællesskab.

- Vi har meget at byde på. Dette illustreres ikke mindst ved, at værdien af eksporten af energiudstyr allerede i dag udgør mere end værdien af den danske eksport af svinekød. Og vi er overbeviste om, at vi kan få endnu mere ud af vores kompetencer på energiområdet, hvis vi lægger kræfterne sammen. Eksempelvis gennem fælles fremstød i udlandet, hvor vi kommer samlet og viser, hvad vi har at byde på energiområdet, siger Torkil Bentzen.

Energi Industrien er en paraply for virksomheder der direkte og indirekte har energi som forretningsgrundlag. Energi Industrien dækker hele værdikæden for virksomheder med energi som forretningsgrundlag og dermed fra egentlige energiproducenter til virksomheder, der producerer eksempelvis energibesparende produkter.

Kilde: Dansk industri

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094