23948sdkhjf

Bispebjerg Hospital annullerer totalentrepriseudbud

Projektkonkurrencen for nye parkeringsfaciliteter til mindst 700 biler ved Bispebjerg Hospital skal gå om, da de bydende teams ikke tolkede udbudsmaterialet ens.
Udbuddet af totalentreprisen på parkeringspladser til Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg omfattede mindst 700 p-pladser. I udbudsmaterialet fremgik det, at de skulle placeres i et p-hus i områdets nordvestlige hjørne. I kontrakten var også en option med mulighed for at opføre et ekstra p-hus, hvis det krævede antal p-pladser ikke kunne indrettes i det første p-hus. Og det er her, at problemet er opstået. Det skriver Licitationen.dk

De bydende teams forstod optionen forskelligt, og budene har derfor været svære at vurdere. Derfor skal konkurrencen nu gå om.

- Dybest set mener jeg ikke, at konkurrencematerialet var tvetydigt, men noget er jo blevet misforstået, og det vil vi gøre alt for at undgå i anden omgang, siger byggechef Vagn Risby Mortensen fra Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg til Licitationen.dk.

Han håber, at de tre teams igen vil søge om prækvalifikation.

Det nye udbud ventes udsendt inden jul og en vinder fundet inden sommerferien 2014. Parkeringsfaciliteterne bliver med færdiggørelse i efteråret 2015 omkring et halvt år forsinket i forhold til den oprindelige plan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.175