23948sdkhjf

Nyt Minirørssystem

Kommunikation er en af grundstenene i vor tids informationssamfund, og i løbet af de seneste år har udviklingen inden for tele- og datakommunikation været kolossal...
Kommunikation er en af grundstenene i vor tids informationssamfund, og i løbet af de seneste år har udviklingen inden for tele- og datakommunikation været kolossal.

De stadigt stigende krav til netværksstørrelser og Internethastigheder betyder, at installationer/systemer med fiberoptiske kabler er fremtidens valg.


En løbende udvikling og mange års erfaring har medført et komplet og stærkt program til kabelbeskyttelse.

Dette program inkluderer nu også Minirørssystem - nemlig specielle multirør, minirør og fittings, perfekt egnede til beskyttelse af fiberoptiske kabler og opbygning af FTTx net. Installation/opbygning af fibernet

Ved opbygning af et FTTx net er nøje planlægning en vigtig del for at optimere investeringsomkostningerne, idet hvert tilslutningsnet er unikt. For at muliggøre udskiftning og opgradering af fibre anbefales det at have et minirør til hver enkelt abonnent.

Et tilslutningsnet kunne bl.a. se ud som følger:

Novonet DB multirør – for direkte nedgravning

Wavins Novonet DB multirør er opbygget af en 2-lags kappe i henholdsvis PE og HDPE omkring et antal minirør af en given dimension.

Den ydre kappe af HDPE gør røret yderst resistent over for slag og stød og derfor perfekt til direkte nedgravning.

Et forudbestemt antal minirør ligger fikseret I Novonet multirørene, hvilket betyder, at vridninger af et eller flere minirør undgås, og blæselængde og hastighed for fiberkablet optimeres. Endvidere bevirker dette også, at identifikation af minirørene ved afgrening samt dokumentation bliver problemfri.

Minirør – til indblæsning af fiberkabler

Wavins PE minirør findes i forskellige typer afhængig af, om der er tale om en udendørs eller en indendørs installation.

Alle minirør produceres med et inderlag, som nedsætter friktionen i røret og derved sikrer optimal indblæsning af det/de valgte optiske fibre. Desuden kan minirørene leveres med individuel mærkning/nummerering.

Til udendørs installationer findes minirørene i 12 farvevarianter for at gøre identificering nemmere.Minirør til indendørs installation er produceret i flamme-hæmmende og halogenfrit materiale.

Fittings

Wavin fører et bredt sortiment af fittings til både multirør og minirør, som fuldender Minirørssystemet.

Kilde: Wavin

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079