23948sdkhjf

Vinder fundet til ny institution ved Kolding

Dansk Boligbyg A/S har i samarbejde med Pluskontoret og d.a.i. arkitekter og ingeniører udarbejder vinderprojektet til en ny daginstitution i Seest ved Kolding.
Kolding Kommune udskrev den 11. september 2013 en totalentreprisekonkurrence for projektering og opførelse af en ny børneinstitution i Seest. Fem spændende forslag til en ny daginstitution er nu bedømt, og en vinder er fundet.

Vinderprojektet er uarbejdet af Dansk Boligbyggeri A/S i samarbejde med Pluskontoret A/S og D.a.i. Arkitekter og ingeniører. Det oplyser Kolding Kommune.

Den nye institution, som bliver på cirka 1.700 m2, skal have plads til 80 børnehavebørn, 24 specialpladser og 12 gæstehuspladser til dagplejebørn samt ca. 35 ansatte.

Om projektet lyder det i dommerbetænkningen:

- Et rigtig flot projekt der både tager
De øvrige prækvalificerede teams:
K.G. Hansen & Sønner
Rum as
Grontmij

Nisgaard Christoffersen
Casa Arkitekter
Drias Rådgivende ingeniører

NJ Gruppen
Arkitektfirmaet Lars Edmund – SMAK architects
Henneby Nielsen Rådgivende Ingeniørfirma

Raunstrup
Tegnestuen Mejeriet
LB Consult
afsæt i stedets kraft med sin beliggenhed på den del af grunden, som giver den fineste udsigt ud over midtbyen og et materialevalg, den gule mursten, der tilpasser sig boligerne på den anden side af gaden. Således skabes et sammenhæng med kvarteret, og samtidig en spændende insti-tution, der giver mange muligheder for et godt børneliv med leg og læring.
Nøgleord er inklusion og forskellighed sammen i et stort fællesskab, samt alle de praktiske ting som også er en del af dagligdagen.
Det hele er løst med indsigt og som et hjem, der skaleres ned fra det store over-sigtlige rum til det enkelte grupperum i et lyst og venligt miljø.

Læs hele dommerbetænkningen på Kolding Kommunes hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093