23948sdkhjf

Ny AEG kombihammer

AEG Elværktøj lancerer nu BH 26, der er udviklet og designet til profesionelle brugere som el-installatører, blikkenslagere og VVS-installatører...
AEG Elværktøj lancerer nu BH 26, der er udviklet og designet til profesionelle brugere som el-installatører, blikkenslagere og VVS-installatører.

Den nye BH 26 kombihammer fra AEG har en 26 mm borekapacitet i beton og kan dermed klare de vanskeligste opgaver i hårde materialer. Som noget helt nyt har BH 26 også en blød hammerfunktion.

BH 26 har en 750 W motor og 3,2 joules slagenergi. Den har 26 mm borekapacitet i beton og har blød hammerfunktion til følsomme materialer. BH 26 fås med eller uden AEG’s patenterede FIXTEC-system, der giver nem udskiftning af tilbehør og værktøjsadaptere.

AEG BH 26Med BH 26 introducerer AEG således som de første muligheden for at reducere i slagenergien, og dermed tilpasse hammeren til at arbejde i følsomme materialer.

Hammerstop funktionen gør det også muligt at bore i materialer som træ og stål, eller skrue skruer i. BH 26 er således et unikt værktøj, der er udviklet og designet til profesionelle brugere som el-installatører, blikkenslagere og VVS-installatører.

Læs mere om AEG BH 26 her

Kilde: AEG

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125