23948sdkhjf

Etablerer nyt domicil i Århus

Bent Brandt A/S med hovedkontor i Egå er ved at etablere et nyt domicil i det nye industriområde...
Bent Brandt A/S med hovedkontor i Egå er ved at etablere et nyt domicil i det nye industriområde Lisbjerg Erhvervspark nord for Århus, tæt på de centrale motorveje i området.

Det samlede byggeri består af 4000 m² højlager, 2000 m² modtagelses/afsendelses hal og 3200 m² administration. Udendørs er der adgang til hallerne via 5 sluseanlæg samt et stor flisebelagt område til den tunge trafik samt parkeringsareal til personvogne.

Facaderne på administrationsbygningen er i stueplan udført med mørke kostede betonelementer og 1. salen udføres med profilerede hvide betonelementerer. I stueplan og 1 sal er der store glas /alu facadepartier og vinduer der gør at bygningen får optimale lysindfald samtidig med at man har en flot kontrast mellem de mørke og hvide betonelementer.

I taget monteres der 9 stk. rytterlys som vil være med til at understøtte det fremragende lysindfald, som vil være at finde i bygningen.

Huset skal rumme mange forskellige aktiviteter, køkken, kantine, omklædning, kontor, udstilling, demo rum samt en lang række tekniske installationer. I stueplan indrettes bygningen med nogle forskudte plan og fra 1. salen får man et flot durk sigt ned igennem bygningen.

Byggeriet gennemføres med Bent Brandt A/S som bygherre, KPC BYG A/S som hovedentreprenør, C.F. Møllers Tegnestue som arkitekt og Cowi A/S som ingeniør.

Bygningen vil stå klar til indflytning den 15 august 2005.

KPC Byg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095