23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for Temporent

Udlejningsfirmaet opruster med tilgangen af Torben Sloth som ny regionschef i Danmark. Han får til opgave at udbrede kendskabet til Temporents udlejningsmoduler.
Temporent, der udbyder specialiserede udlejningsmoduler til offentlige institutioner og private virksomheder, har netop ansat en af branchens mest erfarne kapaciteter, Torben Sloth, som ny regionschef for Danmark.

Han medbringer mere end 25 års brancheerfaring fra virksomheder som Cramo DK og Scandibyg og er ikke i tvivl om, at Temporents midlertidige modulløsninger går en lys fremtid i møde:

- Befolkningstætheden ændrer sig kraftigt i disse år. Det betyder, at nye skoler og institutioner, der lige nu matcher behovet, inden for en periode på bare 10 år kan risikere at stå tomme, fordi folk flytter væk, siger Torben Sloth og fortsætter:

- Denne demografiske udfordring kan kommunerne løse ved at anvende midlertidige lejeløsninger frem for at opføre permanente bygninger. Lokalerne kan på den måde hele tiden flyttes derhen, hvor behovet er, og modsat hvad mange tror, så kan midlertidige lejeløsninger sagtens anvendes over længere perioder. Min forventning er, at for eksempel midlertidige skoler bliver standarden ude i kommunerne, fordi det simpelthen bedst kan betale sig, og min ambition er, at Temporent i de kommende år skal vokse til Danmarks førende udbyder af kvalitetsskoler og institutioner.

Ifølge Torben Sloth ses tendensen allerede nu i Sverige, hvor politikerne bruger midlertidige lejelokaler til at håndtere såkaldte 'udbyggerkvarterer' med mange tilflyttede børnefamilier, der pludselig kræver opførelsen af nye vuggestuer, børnehaver, skoler mv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078