23948sdkhjf

MT Højgaard styrker sin ledende position i Nordjylland

MT Højgaard a/s i Nordjylland har styrket sin position som den ledende entreprenørvirksomhed i Nordjylland...
MT Højgaard a/s i Nordjylland har styrket sin position som den ledende entreprenørvirksomhed i Nordjylland.

MT Højgaards nye afdeling i Frederikshavn beskæftiger i øjeblikket omkring 70 timelønnede medarbejdere og en mindre stab af funktionærer, og bevarelsen af placeringen i Frederikshavn er vigtig for MT Højgaards udvikling i Nordjylland, understreger regionsdirektør Morten Chrone fra MT Højgaard i Aalborg.

- Virksomheden i Frederikshavn kompletterer MT Højgaards nuværende organisation og aktiviteter. Den nye afdeling har en stor egenproduktion, en række spændende aktiviteter og en masse dygtige timelønnede ansatte. I Aalborg er der i alt 120 ansatte, hvoraf de omkring 45 funktionærer primært er beskæftiget med udvikling og styring af projekter. Derfor passer de to virksomheder rigtig godt til hinanden, siger Morten Chrone.

Han understreger, at der meget snart skal ansættes en daglig leder af den nye afdeling i Frederikshavn. Den nye leder skal overtage arbejdet efter den hidtidige direktør, Paul R. Nielsen, der i forbindelse med overtagelsen fratræder stillingen. Paul R. Nielsen er 63 år og har ledet virksomheden i Frederikshavn gennem 40 år.

Kilde: MT Højgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078