23948sdkhjf

Sidste del af Eternitgrunden skal udvikles

Udviklingsfirmaet S. Enggaard A/S mødes med potentielle investorer til byggeri på den sidste store del af Eternitten i Aalborg, som står overfor at blive udviklet.
Den gamle erhvervsgrund kaldet Eternitten er de seneste år blevet omdannet til et helt nyt byområde med boliger, kontorer og detailhandel. Nu gør man så klar til at omdanne det sidste store delområde af den gamle erhvervsgrund, den sydligste del. Det skriver Nordjyske.dk.

Udviklingsselskabet som ejer grunden, S. Enggaard, er i forhandlinger med nye investorer om byggeri til seniorer i området, som hidtil har set meget byggeri af ungdomsboliger:

- Det er ikke boligselskaberne, vi taler mest med i øjeblikket. Ikke fordi vi ikke vil have dem ind på område, men lige nu taler vi mest med private investorer, siger direktør i S. Enggaard, Mattias Manstrup, til Nordjyske.dk.

Dyrt at bevare bygningerne
Bygningerne i området, lagerhaller som Cembrit har en lejekontrakt på nogle år endnu, er udpeget som bevaringsværdige. S. Enggaard ser dog dette som en stor udfordring i forhold til udviklingen af området. Blandt andet fordi det er for dyrt at genanvende bygningerne til f.eks. boliger.

- Vi har ikke noget imod at skabe et nyt byggeri, der fremkalder nogle af de bygningsmæssige billeder, som skal til, men vi ser en udfordring i at genvende bygningerne i deres nuværende form, siger Mattias Manstrup til Nordjyske.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078