23948sdkhjf

NCC begynder byggeriet af Søhøj Park i Ølstykke

Med opførelsen af de 32 boliger i projektets første etape begynder NCC på virkeliggørelsen af...
Med opførelsen af de 32 boliger i projektets første etape begynder NCC på virkeliggørelsen af Ølstykkes nye attraktive bydel, der bliver nabo til byens nyanlagte sø og parkområde.

Ølstykke Kommune er primært bebygget med parcelhuse, så Søhøj Park repræsenterer en helt ny type boliger med lejligheder og elevator samt adgang til store grønne opholdsarealer, idet grunden skråner mod syd ned mod den nye bypark, som Ølstykke Kommune anlægger.

De markante nye bygninger kommer til at ligge i Ølstykke Stationsby kun få hundrede meter fra butikker, byliv og stationen med S-togsforbindelse til København og Frederikssund.

NCC har påbegyndt byggemodningen af grunden, og i slutningen af maj starter arbejdet med at støbe fundamenterne til projektets første etape, der omfatter de fire bygninger længst mod syd.

Den færdige Søhøj Park får i alt 10 punkthuse med 8 boliger i hver. Bygningerne får lyse murede facader, transparente trappeopgange og træbeklædte penthouselejligheder. Alle bygningerne bliver med elevator.

Indretningen bliver enkel og præget af gedigne materialer med store vinduespartier, kraftigt lysindfald og udsigt til grønne områder. Penthouselejlighederne vil ligge tilbagetrukket fra facaden med en beklædning af hårdttræ.

Lejlighederne bliver på to, tre og fire værelser med størrelser fra 67 til 115 kvadratmeter. Lejlighederne i stueetagen får egen terrasse, mens lejlighederne på første sal får overdækket altan, og penthouselejlighederne bliver med tagterrasse. Der bliver desuden opført carport og redskabsrum til alle boligerne. Området omkring husene anlægges som fælles grøn park med stier direkte til den nye bypark.

Kilde: NCC

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078