23948sdkhjf

Banebrydende VVS-koncept

Solar VVS står for et komplet program indenfor VVS-området, med et nyt og banebrydende koncept til den professionelle VVS Installatør...
Solar VVS står for et komplet program indenfor VVS-området, med et nyt og banebrydende koncept til den professionelle VVS Installatør.

- Vi har valgt at benytte helt nye veje i måden at levere og servicere VVS Installatørerne i Danmark på. Et bredt varesortiment på over 15.000 varenumre, levering inden klokken 7.00 næste morgen, elektronisk samhandel, mobil bestilling og professionel teknisk support hele vejen igennem. Kort sagt – alt i ét koncept, hvor installatørerne kan samle ordrerne ét sted og få det hele leveret i samme arbejdsgang, siger divisionsdirektør Jimmi Berg fra Solar VVS.

Varesortiment til den professionelle VVS Installatør

Udover regionale salgskontorer i Brøndby, Aalborg og Vejen tilbyder Solar også unikke elektroniske samhandelsformer, hvor produkttekniske specifikationer og katalogdata er tilgængelige.

- Vores store varesortiment er nøje udvalgt fra de førende leverandører til VVS-markedet, og passer perfekt til den professionelle VVS Installatør, fortæller Jimmi Berg.

Ventilation til VVS

Solar kan tilbyde VVS installatøren en række spændende totalløsninger indenfor ventilation til boliger, institutioner og kontorer. Ventilationsområdet er hos Solar en integreret del af det samlede VVS-produktsortimentet.

- Vi vil gerne tilbyde vore løsninger indenfor ventilation og automatik, eksempelvis til styring af blandesløjfer. Vi har f. eks. en villaløsning med et aggregat af modstrømsvekslertypen inklusiv automatikstyring, og andre spændende løsninger indenfor boligventilation, siger salgschef Nicholai Linde.

Udsugning, ventilation og komplette klimaanlæg

Solar´s løsninger indenfor boligventilation omfatter trykstyring af udsugningen fra lejlighederne i etageejendomme via emhætte og udsugning, så udsugningen altid fungerer optimalt og iht. bygningsreglementet.

- Vi tilbyder en lang række spændende løsninger – lige fra design emhætte fra Thermex, der kan anvendes i forbindelse med boligventilation, og hvordan en Siemens Synco 700 styring fungerer i forbindelse med en styring af en blandesløjfe - til vores løsninger inden for klimaanlæg såvel fastmonterede som mobile, fortæller Nicholai Linde.

Teknisk support

- Solars veluddannede medarbejdere yder kompetent teknisk Back Up. De har et stort og værdifuldt produktkendskab og har alle mange års erfaringer fra arbejde indenfor VVS området. Det gir VVS Installatøren flere muligheder for at tilbyde sine kunder den rette løsning til den rette pris, forklarer Jimmi Berg.

Solar Skolen med VVS udannelse

Solar VVS leverer professionel teknisk support hele vejen igennem – lige fra VVS Installatørens bestilling af varer, over support fra vore medarbejdere - til Solar VVS´ uddannelsestilbud på Solar Skolen.

- Med Solar Skolen er der skabt enestående muligheder for at dygtiggøre sig. I samarbejde med vore leverandører tilbyder vi kurser, seminarer og temadage med en meget høj faglighed. Disse kurser kan bl.a. være af typen ”Hands-On”. Her får kursisterne produkter mellem hænderne, og oparbejder derved faglige færdigheder allerede på kurset. De bliver dermed godt rustet til at løse opgaverne ude hos kunden, fortæller Jimmi Berg.

Se mere på www.solar.dk .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109