23948sdkhjf

Overdragelse styrker elinstallatør

Elinstallatør Jørgen Nielsen ApS i sønderjyske Toftlund har overtaget alle aktiviteter i Lindstrøm EL A/S i Haderslev.
Overdragelsen, der skete pr. 9. december 2013, sker som et led i at styrke såvel den tekniske, som den administrative udfordring, der er i at drive en installationsvirksomhed med stigende krav fra kunder og myndigheder.

- Vi er overbeviste om, at såvel kundegrupper samt medarbejdere fra de to virksomheder vil supplere hinanden godt, da firmaerne i forvejen har haft et samarbejde på forskellige områder, skriver elinstallatørfirmaet i sit seneste nyhedsbrev.

Kapacitet til større opgaver
Det samlede firma bestå nu af et hold på 14 medarbejdere med en bred teknisk viden og mange års erfaring. I Toftlund beskæftiger firmaet sig udover traditionel elinstallation i landbrug og hos private også med alarmanlæg, service og installation af varmepumper, hvidevareservice, antennearbejde og mindre maskinstyringer til industrien. Sammenlægningen vil også give kapacitet til at varetage større opgaver i forbindelse med nybygning og renovering.

- Lars Lindstrøm Madsen bliver administrativ medarbejder og vil primært varetage ordremodtagelse og tilbudsgivning til eksisterende og nye kunder. Morten Ladegaard fortsætter som elektriker og vil fortsætte med at servicere de kunder som i dag er tilknyttet Lindstrøm EL, ligesom telefonnumre mm. fortsætter uændret, oplyser elinstallatørfirmaet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078