23948sdkhjf

JYSK bygger nyt centrallager

JYSK har vokseværk og bygger derfor et nyt centralt lager i Danmark, der skal servicere virksomhedens butikker i Danmark...
JYSK har vokseværk og bygger derfor et nyt centralt lager i Danmark, der skal servicere virksomhedens butikker i Danmark og Norge samt i nogle franchise lande.

Lageret bliver på 70.000 kvm og med 1. million kubikmeter, hvilket gør det til et af landets største.

- Jeg er meget glad for JYSKs beslutning. Den trækker endnu mere erhvervsudvikling og beskæftigelse til kommunen, siger borgmester Kirsten Terkilsen, som fortæller, at forhandlingerne er foregået i en tillidsfuld atmosfære og med en god fælles forståelse.

– Jeg er overbevist om, at det har været vores erhvervsvenlige skattepolitik, vores serviceniveau og Vejle Amts visionære beslutninger med hensyn til vejnettet, der nu træk-ker en af landets mest toneangivende virksomheder ud til os.

Henrik Bøgelund, logistikdirektør hos JYSK, betegner Tørring-Uldum Kommune som meget engageret og energisk i at finde et fornuftigt forhandlingsresultat.

– Vi har været meget imponerede over den professionalisme, som alle involverede kommuner har vist i denne proces. Både Tørring-Uldum og Vejle kommuner præsenterede her i opløbet os for nogle interessante tanker og planer, men Tørring-Uldum var lige det lille skridt foran.

Om årsagen til at flytte fra det nuværende lager i Vejle til at bygge et nyt ved Uldum, forklarer Henrik Bøgelund:

- Vi ekspanderer kraftigt de kommende år med endnu flere butikker. Også på franchise delen sker der en voldsom ekspansion og for at kunne håndtere det enorme vareflow er ordentlig lagerkapacitet en nødvendighed.

Det er uvist, hvilket firma der skal bygge lageret. Jysk er ikke færdig med at designe lageret, men når leverandøren af materialehåndteringsudstyret er valgt, vil Jysk vælge entreprenør.

Langebæk Logistik A/S, Farum, er konsulent på materialehåndteringsopgaven og Arkitektfirmaet AK83 i Aalborg skal tegne lageret, der bliver 30 meter højt eller derover.

Det nye JYSK centrallager forventes at blive taget i brug i 2. halvår 2007.

Kilde: JYSK

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078