23948sdkhjf

Nykøbing El-Service solgt

El-forretningen Nykøbing El-Service ApS i Nykøbing Mors er pr. 1. januar 2014 solgt til el-installatør Claus Martinussen, som tilfører firmaet nye kompetencer.
Efter knap 27 år sælger Tove og Per Nielsen deres virksomhed, Nykøbing El-Service, til Claus Martinussen. El-installatør Per Nielsen vil fortsætte som ansat i virksomheden ligesom samtlige 10 medarbejdere følger med i overtagelsen.

- Efter mange gode år med spændende opgaver, er vi glade for at kunne sælge en sund og veldrevet virksomhed videre til nye kræfter, siger el-installatør Per Nielsen, 58 år.

Ny ejer med nye kompetencer
Claus Martinussen er uddannet el-installatør og energivejleder og har lang erfaring inden for alle fagets områder. Claus har senest arbejdet som projektleder i Thisted hos et af landets største el-firmaer. Det betyder, at han også har erfaringer med helt store projekter, hvilket er en ny kompetence, der bliver tilført Nykøbing El-Service.

Han ønsker at Nykøbing El-Services nuværende kunder stadig får den bedste oplevelse af service og høj kvalitet i arbejdet. Nye kunder skal komme primært fra Mors, Salling og Thy forventer Claus.

- Jeg ser frem til at blive selvstændig og sætte mit eget præg på hverdagen. Nykøbing El-Service skal drives i samme ånd som tidligere med service og kvalitet i højsædet. Naturligvis kombineret med kompetent vejledning, siger den nye ejer Claus Martinussen.

Ét af de områder, Claus forventer sig meget af i den nærmeste fremtid, er salget af varmepumper.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111