23948sdkhjf

Carl Bro Gruppen forbedrer spildevands håndtering

Gennem de næste tre år skal Carl Bro Gruppen sende eksperter i videnoverførsel til Chiang Mai i det...

Carl Bro Gruppen forbedrer spildevandshåndtering

Gennem de næste tre år skal Carl Bro Gruppen sende eksperter i videnoverførsel til Chiang Mai i det nordlige Thailand, hvor den kommunale spildevandshåndtering skal forbedres.

- For Carl Bro Gruppen betyder opgaven endnu et gennembrud inden for den internationale vandsektor. Et område, hvor vi oplever stor efterspørgsel, og som er et godt supplement til den kompetence, vi har på miljøområdet, siger Rolf Elmér, som er ansvarlig for Carl Bro Sveriges internationale aktiviteter.

Carl Bro Gruppen har efter hård konkurrence vundet en opgave, der løber over tre år, og skal støtte et projekt, som har til formål at udvikle de nationale organisationer og lokale forvaltninger inden for vandområdet i Thailand.

Projektet består af to delprojekter – direkte bistand til den nationale miljømyndighed i Bangkok samt bistand til Chiang Mai kommune i det nordlige Thailand. Sammenlagt vil ca. 13 eksperter blive involveret i projektet. Chiang Mai er Thailands næststørste by og hovedstad i en af Thailands større provinser.

Kilde: Carl Bro

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109