23948sdkhjf

Schneider opretter nyt uddannelsescenter

Den 1. januar opgraderede og samlede Schneider Electric udbuddet af sine tekniske kurser i det nye Schneider Electric Uddannelsescenter.
Opdateret viden er alfa og omega for alle, der arbejder med tekniske installationer. Derfor opgraderer Schneider Electric nu sit udbud af tekniske kurser med det nye Schneider Electric Uddannelsescenter.

Dermed er det slut med det velkendte navn Produktskolen, men det nye uddannelsescenter er andet og mere end et nyt navn.

- I Schneider Electric Uddannelsescenter samler vi en lang række kurser under én hat, også kurser i nye produkter og løsninger i Schneider Electric-familien, som jo vokser hele tiden. Det er her, danske fagfolk bliver klogere, dygtigere og mere effektive i deres arbejde, uanset hvilken form for tekniske installationer, de arbejder med, forklarer Daniel Jørgensen Eldon, der er leder af Schneider Electric Uddannelsescenter.

Udbuddet spænder vidt med kurser inden for elektrisk distribution, bygningsautomatik, industriel automation, brand og sikring, data og netværk, LK IHC og KNX samt styring af vand og fjernvarme. Programmet omfatter både produktspecifikke kurser og kurser i samlede løsninger. Daniel Jørgensen Eldon venter at byde mindst 2.000 kursusdeltagere velkommen i 2014.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079