23948sdkhjf

MT Højgaard fordobler omsætningen på Fyn

Efter overtagelsen af J&B Entreprises afdeling i Odense har MT Højgaard på Fyn nu 32 funktionærer og 130 timelønnede medarbejdere. Den samlede omsætning...
Efter overtagelsen af J&B Entreprises afdeling i Odense har MT Højgaard på Fyn nu 32 funktionærer og 130 timelønnede medarbejdere. Den samlede omsætning ventes at nå 400 mio. kr. i år.

MT Højgaard A/S på Fyn har med overtagelsen af J&B Entreprises afdeling i Højby ved Odense styrket sin position, som en toneangivende entreprenør på det fynske, vest- og sydsjællandske marked.

- Vi har med ét slag mere end opfyldt vores treårige strategiske målsætning. Målet var en omsætning på 300 mio. kr. Nu når vi 400 mio. kr. i år. Det vigtige er nu at fastholde en lønsom vækst, og få gjort to virksomhedskulturer til én slagkraftig enhed. Vi skal være i stand til at løse alle former for entreprenøropgaver, store som små. Et af vores fokusområder er projektudvikling, som udgør en betydende del af vores fremtidige strategi, siger regionsdirektør René Mortensen, MT Højgaard A/S, Odense.

Med overtagelsen af J&B Entreprise får MT Højgaard ansvaret for færdiggørelsen af igangværende J&B-projekter. Det er blandt andet VUC i Svendborg, et boligprojektet på Biogrunden i Svendborg, opførelsen af en idrætshal i Svendborg og afdeling P-projektet på Odense Sygehus. Derimod overtager MT Højgaard ikke J&B’s engagement på Egeparken i Vollsmose samt kontorbygningen i Højby.

J&B Entreprises afdeling ved Odense har siden åbningen af Storebæltsforbindelsen løst opgaver på Syd- og Vestsjælland. I øjeblikket arbejdes der blandt andet på opførelsen af 82 tagboliger på Mandøvej i Næstved. MT Højgaards fynske region vil også fremover betjene de kunder J&B Entreprise har løst opgaver for på Syd- og Vestsjælland.

Kraftig vækst

MT Højgaards fynske region har indenfor de senere år været i kraftig vækst og på blot tre år øget omsætningen fra 50 mio. kr. til 180 mio. kr. Det er sket ved løsning af både total- og hovedentrepriser samt projekter gennemført ved partneringaftaler.

Dertil kommer renoveringsopgaver, en betydelig murer-egenproduktion og ved løsning af serviceopgaver for eksempelvis boligselskaber. Blandt projekterne er opførelse af en stor montagehal på Odense Stålskibsværft og et nyt plejecenter ved Herluf Trollesvej i Odense. På Thomas B. Thrigesgade bygger MT Højgaard 52 ungdomsboliger for boligselskabet Kristiansdal og Kuben som bygherrer.

Overtagelsen af J&B betyder, at MT Højgaard styrkes på en række faglige områder som tømrer, kloak og grøn service. Det sætter virksomheden i stand til fortsat at løse opgaver fra nogle få tusinde kroner til projekter, der når op i trecifrede millionbeløb.

Nye afdelinger

Med virkning fra tirsdag den 17. maj samles alle medarbejdere på MT Højgaards domicil på Middelfartvej. Her har man den sidste måned været travlt beskæftiget med at udvide kontorfaciliteterne.

Samme dag etableres en ny struktur i MT Højgaard Fyn. Daglig leder bliver regionsdirektør René Mortensen, der kom til MT Højgaard i 2002. Organisationen deles op i fire enheder.

Under ledelse af salgschef Claus Kloster, der kommer fra J&B Entreprise, etableres en salgs- og tilbudsorganisation, der også skal stå for projektudviklingsopgaver. I forbindelse med købet har MT Højgaard overtaget to ejendomme i Odense, hvor der arbejdes på at udvikle nye boligprojekter. Det er på Carl Hansens tidligere møbelfabrik i Kochsgade og ved det tidligere glasværk i Fjordgade.

Leder af service og murerafdelingen bliver afdelingschef Claus Haugaard, der kommer fra J&B Entreprise. Udviklingen af afdelingen skal ske i et tæt parløb med murermester Tommy Hansen fra MT Højgaard.

Bolig og Erhvervsafdelingen får Jesper F. Ulriksen som afdelingschef. Han kommer fra MT Højgaard organisationen, og har stor erfaring i udførelse af større erhvervsopgaver blandt andet Billund Lufthavn og montagehal på Odense Stålskibsværft.

Renoveringsafdelingen ledes foreløbig af regionsdirektør René Mortensen.

Kilde: MT Højgaard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078