23948sdkhjf

Klinkelook på gulvet

Et nyt gulv med 3D-effekt på overfladen ligner ægte klinker til forveksling...
Et nyt gulv med 3D-effekt på overfladen ligner ægte klinker til forveksling.

Klinker i laminat er ofte et populært valg til områder med meget trafik som fx køkken og alrum på grund af laminatens slidstyrke og rengøringsvenlighed. Tidligere har det imidlertid været tydeligt at skelne mellem ægte klinker og laminat på grund af laminatens ensartede overflade.

Men med Tarketts nye Stone Effect kan man få et praktisk laminatgulv i smukke, naturlige farver med de linjer og den dybde og individualitet i klinkerne, der normalt kun ses på et ægte klinkegulv. Salgschef Kenn H. Nielsen fortæller:


”Det unikke ved Stone Effect er den strukturerede overflade og brug af 3D-effekt, der bevirker, at gulvet har de samme smukke, varme farver og den samme struktur og charme som et ægte klinkegulv, samtidig med at det har laminatgulvets slidstyrke og rengøringsvenlighed.

Dette er et gennembrud inden for laminat, fordi det bryder med den gængse opfattelse af laminatgulves overflader.” Stor slidstyrke

Stone Effect er en slidstærk løsning. Der er 10 års slidgaranti på gulvet, som både kan tåle hårde stød, cigaretskodder og stilethæle og ikke kræver anden vedligeholdelse end en fugtig klud, når der skal gøres rent.

Stone Effect er endvidere en løsning, hvis man vil have klinkegulv i fx en lejlighed, men ikke ønsker at anvende cement.

Det er endvidere muligt at have gulvvarme under Stone Effect, og sidst men ikke mindst, fås Stone Effect også i en støjdæmpende version, hvilket betyder, at lyden af fx højhælede sko eller løbende børnefødder dæmpes.

Montering

Gulvet kan nemt monteres i kraft af X’traloc - Tarketts limfrie kliksystem, der gør monteringen let og ligetil. X’traloc systemet betyder, at klinkerne let samles uden brug af søm, lim eller specialværktøj, og det er muligt at tage gulvet i brug straks efter monteringen.

Et godt indeklima

For at få tildelt Dansk Indeklima Mærkning har Tarketts laminatgulve gennemgået en omfattende test på Teknologisk Institut. Gulvene testes over en længere periode for kemiske afgasninger og generende lugte.

Det giver boligejeren stor sikkerhed for, at produktet ikke indeholder organiske opløsningsmidler og andre stoffer, som har negativ indvirkning på indeklimaet. Dårligt indeklima giver ofte anledning til hovedpine og irritation af luftveje og slimhinder. Tarketts laminatgulve er derfor meget velegnede til allergikere.

Kilde: Tarkett

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094