23948sdkhjf

Aalborg Portland vinder Dansk Industris Uddannelsespris 2005

Aalborg Portland får prisen for en stærk og klar sammenhæng mellem forretningsstrategi og...
Aalborg Portland får prisen for en stærk og klar sammenhæng mellem forretningsstrategi og kompetenceudvikling og med en flot og sikker forankring i virksomhedens aktiviteter både i Danmark og globalt.


”Vi er meget stolte over prisen, som både ledelsen og medarbejderne ser som en anerkendelse af vores fokus på løbende, konkret dygtiggørelse. Sagt meget nøgternt, så ser vi tydeligt, at vi skaber øget værdier for virksomheden og kunderne ved at investere i målrettet efteruddannelse”, udtaler adm. direktør Søren Vinther.

”Et væsentligt konkurrenceparameter er nemlig medarbejdernes høje kompetenceniveauer indenfor de mange fagdiscipliner, som vores virksomhed i dag har både i og udenfor Danmark”, oplyser adm. Direktør Søren Vinther.Aalborg Portlands mange store tekniske installationer er grundlaget for en effektiv produktionsproces, men den egentlige værdiforøgelse kommer fra de mange dygtige og veluddannede medarbejdere. Virksomheden har i mange år fokuseret på løbende kompetenceudvikling af alle medarbejdergrupper.

Den globale udvikling stiller hele tiden krav om en løbende og målrettet kompetenceudvikling, så alle medarbejdere løbende udvikler sig i takt med udviklingen i omgivelserne - hvad enten der er tale om markedsmæssige, teknologiske, globale eller andre forandringer.

Læs hele pressemeddelelsen på Aalborg Portlands website .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109