23948sdkhjf

Rejsegilde på Saniståls administrations bygning i Aalborg

NCC er kommet så langt med opførelsen af den moderne kontorbygning til Saniståls hovedsæde i Aalborg, at...

Rejsegilde på Saniståls administrationsbygning i Aalborg

NCC er kommet så langt med opførelsen af den moderne kontorbygning til Saniståls hovedsæde i Aalborg, at der i går blev holdt rejsegilde.

For at kunne nå så langt har NCC først måttet fjerne næsten 1.400 tons forurenet jord fra byggepladsen, uden at det dog har forsinket byggeriet.

- Vi er færdige med elementmontagen, og installationsarbejdet er startet helt i over-ensstemmelse med tidsplanerne, forklarer projektleder Niels Jørgen Simonsen fra NCC, som vandt hovedentreprisen i en indbudt licitation med deltagelse af fem andre entreprenørvirksomheder.

Sanistål udvider hovedsædet i Aalborg med henblik på at styrke sin regionale kompetence og yde en bedre service til kunderne. Derfor har virksomheden brug for ekstra plads til de medarbejdere, som beskæftiger sig med administration, salg og logistik.

Den nye bygning placeres i naturlig forlængelse af den eksisterende byggelinie parallelt med Hattemagervej. Kontorhuset opføres i to etager med store glaspartier og facadebeklædning af pulverlakerede facadekassetter i stål eller aluminium.

Der bliver plads til 60 kontorarbejdspladser i 18 cellekontorer og to storrumskontorer. Alle indvendige vægoverflader sandspartles, filtarmeres og males for at sikre et godt akustisk arbejdsmiljø, og gulvene får en tre milimeter tyk gummibelægning, der både er slidstærk og behagelig at gå på. Lysarmaturerne integreres i det akustisk regulerede systemloft.

NCC er færdig med byggeriet, så Saniståls medarbejdere kan flytte ind i de nye kontorer til september 2005.

NCC’s projektleder:

Efter 19 år i virksomheden har NCC’s 49-årige projektleder Niels Jørgen Simonsen deltaget i stort set alle former for byggeri. Han har især stor erfaring med erhvervsbyggeri - blandt andet fra en del opgaver for fiskeindustrien. Han har desuden været med til at opføre Oceanariet i Hjørring.

kilde: NCC

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094