23948sdkhjf

Flot resultat for Nordisk Wavin A/S i 2004

Årets resultat efter skat og minoritetsinteresser hos Nordisk Wavin A/S med hovedsæde i Hammel blev et overskud på godt 50 mio. kr...
Årets resultat efter skat og minoritetsinteresser hos Nordisk Wavin A/S med hovedsæde i Hammel blev et overskud på godt 50 mio. kr. i 2004, hvilket er en betydelig fremgang i forhold til 2003, hvor det udgjorde godt 4 mio. kr. Wavin-ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende.

Resultatet skal ses i lyset af flere forhold. Markederne er præget af øget konkurrence og råvare-priserne er stigende på verdensmarkedet.

De hårde markedsvilkår ændrer dog ikke ved den positive udvikling. Faktisk kan Wavin notere sig, at omsætningen på 2.853 millioner kroner i 2004 er en stigning med knap 11% i forhold til 2003.

Der er vel at mærke tale om organisk vækst, da Wavin ikke har foretaget virksomhedsopkøb i 2004. Højere salgspriser grundet øgede råvareudgifter samt en positiv valutakurs udvikling har været medvirkende til omsætningsstigningen.

Den primære vækst skyldes fremgang i det tyske selskab og fremgang i visse dele af det skandinaviske marked, og i mindre målestok de baltiske lande.

Wavin anvender mange ressourcer på at integrere de seneste års virksomhedskøb og optimere de interne arbejdsgange, herunder blandt andet implementering af en fælles it-platform samt optimering af logistikfunktionen.

Innovation er et nøgleord for Wavin. For at styrke denne er det en målsætning, at mindst 15% af omsætningen fremover skal komme fra nye produkter. Det mål forfølger Wavin ved blandt andet at have oprettet en idébank samt udnævnt en marketingdirektør, der har særlig fokus på innovation.

- Vi kan kun være tilfredse med årets resultat for 2004. Der er tale om en stabil fremgang på et meget dynamisk marked. Vi forventer, at den positive udvikling fortsætter, men er også klar over at vi fortsat skal arbejde målrettet med både effektiviseringer, markedstilpasninger og produktudvikling, så vi kan fastholde og udbygge vores position på markederne, udtaler adm. direktør Ole Arenfeldt Jensen fra Nordisk Wavin A/S.

Kilde: Wavin

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078