23948sdkhjf

Typehusfirma bygger sidste miniCO2-hus

I Ravnkælund er Benée Huse ved at lægge sidste hånd på MiniCO2 Typehuset, det sjette og sidste af seks såkaldte MiniCO2 Huse, Realdania Byg står bag.
Typehusfirmaet Benée Huse har siden november arbejdet på MiniCO2 Typehuset, det sjette og sidste af MiniCO2 Husene i Nyborg.

Væggene er på plads, taget er på vej, og i løbet af foråret vil typehus-udgaven af det CO2-venlige hus så stå klar. Det skriver Lokalavisen Nyborg.

Benée Huse fik opgaven på det særlige typehus efter en konkurrenceproces, hvor 18 firmaer i første omgang søgte om deltagelse. Heraf blev fem typehusfirmaer udvalgt til at komme med videre bud. Kun tre af disse afgav bud, og vinderen blev altså her Benée Huse.

Fremtidens CO2-venlige typehus
Realdania Byg har siden foråret 2013 stået bag opførelsen af MiniCO2 Husene. De fem første huse skal hver især skal undersøge nye muligheder for mere CO2-venlige parcelhuse. Det sjette hus, MiniCO2 Typehuset, samler erfaringerne fra de fem første og danne grundlag for fremtidige parcelhuse med blik for de opnåede CO2-reduktioner, som nøje bliver afvejet i forhold til effekt og pris. MiniCO2 Typehuset skal således give et samlet bud på at sikre det mindst opnåelige CO2-fodaftryk i et typehus.

Læs mere om MiniCO2 Husene på realdaniabyg.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094