23948sdkhjf

Fingeraftryk på Bygnings-reglementet

Danske skorstensproducenter vil ikke længere blot se til, mens europæiske standarder og ændringer i det danske bygningsreglement regner...

Fingeraftryk på Bygningsreglementet

Danske skorstensproducenter vil ikke længere blot se til, mens europæiske standarder og ændringer i det danske bygningsreglement regner ned over branchen.

Et nyoprettet Skorstensforum under Dansk Standard skal være branchens talerør over for myndighederne. Både forretning og faglighed er på dagsordenen i Skorstensforum.

- Skorstensforum skal være branchens talerør overfor myndighederne og samtidig en seriøs samarbejdspartner, som myndighederne kan spille bold op af, siger Michael Strøm. Han er maskiningeniør og konsulent i Kierulff A/S på Langeland, der sælger skorstene og er aktiv i det nye forum.

Skorstensforum handler om at finde fælles fodslag i den måde, branchen fortolker Bygningsreglementet på. Om at få styr på, hvad de nye krav om CE-mærkning af skorstene betyder i praksis. Om at opretholde et højt dansk sikkerhedsniveau. Og om at lære af hinanden, selvom man er konkurrenter.

Læs resten af artiklen .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078