23948sdkhjf

Nyt betoncovermeter

Det nye betoncovermeter, model P331, til lokalisering af armeringsjern og metalrør i beton er Elcometers udvikling af og afløseren for den velkendte og populære...
Det nye betoncovermeter, model P331, til lokalisering af armeringsjern og metalrør i beton er Elcometers udvikling af og afløseren for den velkendte og populære model CM9 fra Protovale.

Det nye Betoncovermeter model P331 er et letanvendeligt instrument, der kan betjenes med en hånd, og taster placeret på søgehovedet, gør det muligt at benytte stort set alle funktioner, samtidig med at man måler.


P331 lokaliserer hurtigt og præcist armeringsjernene, fastsætter deres retning og måler, hvor dybt i betonen de ligger.

Det er et robust og vandfast instrument, der kan bruges i selv de barskeste omgivelser.

P331 overholder IP65 og har som standard lys i displayet.Betoncovermeter P331 har to vurderingsmetoder: ”automatisk måling”, der giver en hurtig vurdering af armeringsjernets størrelse og ”ortogonal måling”, der er en mere nøjagtig metode til bestemmelsen af størrelsen på ukendte armeringsjern.

Betoncovermetre er ekstremt velegnede ved forskellige former for restaureringsarbejder, hvor man ønsker en ikke destruktiv metode til påvisning af metal i betonen.

Man kan f.eks. forestille sig, at en bygning skal istandsættes. En indledende besigtelse skal afsløre tilstedeværelsen og omfanget af metal indbygget i facader og søjler, samt lokalisere nøjagtigt hvor og hvor dybt det er placeret.

På den måde kan man hurtigt og præcist finde de steder, der er udsatte for korrosion og med et betoncovermeter undgår man at beskadige bygningen.

Kilde: Strenometer ApS

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078