23948sdkhjf

Tyréns rykker ind i Danmark

Den svenske ingeniørvirksomhed har overtaget Hansen, Carlsen & Frølund A/S – i daglig tale HaCaFrø.
Med virkning fra den 3. januar 2014 er HaCaFrø blevet en del af Tyréns AB, som driver virksomheden videre fra det nuværende kontor i Herlev.

De hidtidige ejere – René Almind, Per B. Sørensen, Martin Dagnæs og Stig Andersen – betegner salget som et nødvendigt skridt i bestræbelserne på at ruste virksomheden til fremtiden og samtidig fastholde kompetencer og medarbejdere. Beslutningen om at gå sammen med Tyréns er truffet for at udvikle firmaet i en mere gunstig retning, og derved styrke grundlaget for fortsat vækst og trygge arbejdspladser, lyder det blandt andet.

Organisationen i HaCaFrø ændres ikke, idet de tidligere indehavere fortsætter som ledere af firmaet med René Almind som administrerende direktør. Alle medarbejdere forbliver i deres nuværende ansættelse. HaCaFrøs bestyrelse vil fremover bestå af Per B. Sørensen og tidligere bestyrelsesformand Stig Andersen, samt to repræsentanter fra Tyréns.

- For os har det været et stort ønske at kunne forblive i firmaet, og fortsat præge og bidrage til firmaets udvikling, og endnu i en årrække aktivt kunne medvirke til at positionere HaCaFrø som en af de stærkeste rådgivningsvirksomheder i Danmark inden for byggeområdet. Vi ser frem til at være en del af Tyréns-koncernen, og glæder os til samarbejdet over sundet og er sikker på, at det gamle HaCaFrø går en mere interessant og spændende fremtid i møde, siger René Almind.

Tyréns’ begrundelse for købet er strategisk, og i overensstemmelse med ønsket om at udvide Tyréns’ hjemmemarked til nabolandene ved at lade firmaets svenske regioner vokse over landegrænserne. HaCaFrø skal i tæt samarbejde med Tyréns Region Syd med hovedkontor i Malmø blive et brohoved i Danmark, og skabe en god platform for fortsat ekspansion i Øresundsregionen og på det danske marked generelt.

Tyréns beskæftiger over 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i Sverige, Estland (datterselskabet Tari), England (delejerskab af AKT II i London) og nu altså også i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.074