23948sdkhjf

Nye signaler fra TELEDAN-SYSTEMS og WITRONIC

For at fortsætte den positive udvikling og vækst, som både TELEDAN-SYSTEMS A/S og WITRONIC A/S har oplevet de sidste mange år, har de to virksomheder valgt...
For at fortsætte den positive udvikling og vækst, som både TELEDAN-SYSTEMS A/S og WITRONIC A/S har oplevet de sidste mange år, har de to virksomheder valgt at fusionere pr. 1. juni 2005.

Ny adm. direktør for "TELEDAN GROUP" bliver Erik S. Nielsen som udtaler:

- Købet af WITRONIC vil give begge virksomheder en strategisk platform for det videre arbejde med produktudvikling, kvalitetssikring og logistik sådan at vi også fremover kan tilbyde vore kunder de bedste antenne-produkter på markedet og til den helt rigtige pris.

TELEDAN-SYSTEMS med base i Horsens og Rødovre-virksomheden WITRONIC, er to af landets førende forhandlere af antenner, paraboler, satellitmodtagere og hovedstationsmateriel - hver med sit fokusområde. Med fusionen samles årtiers erfaring og kompetencer for derved at sikre virksomhedernes fremtidige konkurrenceevne og styrke forholdet til kunder og leverandører.

Virksomhederne vil blive videreført under navnene TELEDAN-SYSTEMS og WITRONIC for at bibeholde de individuelle profiler og særpræg - nu med et fælles sortiment af produkter og rådgivnings-kompetence, der kan løfte projekteringsopgaver af enhver art.

Med fusionen kan man fremover tilbyde branchens stærkeste produktprogram med mærker som bl.a. Macab, Astro, WISI, ANKARO, KWS og Kathrein.

På kundelisten findes virksomheder som TDC, FasCom, Telia Stofa, SOLAR og Dansk Kabel TV samt landets mange el-installatører.

I forbindelse med fusionen har direktør og stifter af WITRONIC Troels Mumgaard valgt at afhænde virksomheden, som han startede for over 25 år siden, men han vil frem til 2006 være ansat af TELEDAN GROUP som konsulent.

Kilde: TELEDAN GROUP

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078