23948sdkhjf

Det lysner i solcellebranchen

Efter et udfordrende 2013 tegner 2014 lysere for den danske solcellebranche.
Efter et flyvende 2012, hvor efterspørgslen på solceller på det nærmest eksploderede, var 2013 præget af en markant opbremsning i solcellemarkedet. Men nu ser brancheforeningen Dansk Solcelleforening atter positivt på mulighederne og forventer et bedre år for branchen i 2014. Det skriver Epn.dk

Ifølge formand for Dansk Solcelleforening og forretningschef i EnergiMidt, Flemming Vejby Kristensen, var det især usikkerhed om udmøntningen af flere lovændringer, der i 2013 gjorde danskerne tilbageholdende i forhold til nye solcelleinvesteringer.

- Det er ikke sundt for en branche, at den gennemlever så stor usikkerhed, som det har været tilfældet i solcellebranchen. Men alligevel fornemmer vi, at markedet nu så småt begynder at rette sig. Solcelleanlæggene bliver stadig billigere, teknikken bliver bedre, og efter boomet i 2012 ved alle, hvad solceller er, siger Flemmeing Vejby Kristensen, til Epn.dk.

Ifølge Flemming Vejby Kristensen er det ikke mindst flere solceller i nybyggeriet, der giver anledning til optimisme. Her har lovændringerne ifølge formanden betydet, at det for private faktisk er blevet billigere at montere anlæggene, skriver mediet.

Samtidigt har det faktum, at flere aktører på markedet er forsvundet skabt et mere stabilt forretningsgrundlag for de tilbageværende aktører, forklarer formanden til Epn.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094