23948sdkhjf

Byggermaterialer bestilles i dag over internettet

Hjemmesiden for bestilling af byggematerialer, Bygzonen.dk har siden åbningen i Marts måned 2005 leveret byggematerialer til over 300 tilfredse kunder...
Hjemmesiden for bestilling af byggematerialer, Bygzonen.dk har siden åbningen i Marts måned 2005 leveret byggematerialer til over 300 tilfredse kunder.

”Vi får i øjeblikket dagligt mange ordrer fra Gør-Det-Selv folk og andre Handymen som ønsker at bestille byggematerialer af samme kvalitet som fagfolkene bruger” siger Søren Andersen, stifteren af Bygzonen.dk.

Han forklarer den store efterspørgsel med, at tiden er inde til at bestille byggematerialer via internettet, af samme gode kvalitet som fagfolk bruger. ”Det at man kan bestille døgnet rundt og ikke er nødt til at stresse rundt hele lørdag formiddag i et byggemarked, er ved at blive forbrugernes foretrukne måde at handle på”.

Rigtigt mange mennesker gider ikke bruge tid på det samt ødelægge bilen eller den lånte trailer for at få byggematerialerne hjem, hvis de kan få dem frit leveret i deres indkørsel eller carport i løbet af et par dage.

”Vi får positiv respons fra mange kunder over vores simple koncept. Konceptet bygger på en nem og overskuelig hjemmeside med nem adgang til de materialer man har brug for. Det at der kun er få under menu’er gør at man hurtigt kan finde og bestille hvad man har brug for. Kunderne er typisk i gang med et gør-det-selv projekt på huset og vælger simpelthen at lægge vores hjemmeside som fortrukne link på deres computer. Mange kunder kommer igen og bestiller over flere gange hvilke har overrasket os”, forklarer Søren Andersen.

De fleste af kunderne har ikke brug for anden rådgivning end hvad de kan læse sig til ”Vi har ikke brugt meget tid på at rådgive vores kunder da disse allerede har en forhånds viden om produkternes egenskaber” tilføjer Søren Andersen.

Bygzonen.dk udvælger de bedste produkter i Danmark som håndværkerne bruge, og vel og mærke til en pris som er på under niveau sammenlignet med de forskellige byggemarkeder. Alle produkter er CE mærket og altså godkendt til brug i Danmark.

Siden starten i Marts måned har Bygzonen.dk lavet aftaler over hele landet så man i dag er i stand til at leverer byggematerialer af god kvalitet næsten over hele landet. ”Vi har dog stadigvæk nogle udfordringer et par steder i Jylland samt på Bornholm og andre små øer, men det skal nok komme” forsikrer Søren Andersen.

Kilde: Bygzonen.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094