23948sdkhjf

Gymnasietilbygning skifter farve efter færdiggørelse

Ved Hasseris Gymnasium i Aalborg er TL Byg ved at lægge sidste hånd på en tilbygning. Den er rød ved afleveringen, men skal efterfølgende have samme, hvide farve som resten af gymnasiet.
Det oprindelige Hasseris Gymnasium blev indviet i 1972, og er tegnet af arkitekt Jacob Blegvad. Siden er det blevet ombygget og udvidet i flere omgange. Nyeste skud på stammen er nye 750 m2 med både fag- og undervisningslokaler.

Tilbygningen er placeret på et græsareal øst for de eksisterende bygninger. Den giver gymnasiet fire undervisningslokaler, to musiklokaler med tilhørende redigeringslokale og øvelokale, to drama- og undervisningslokaler samt et fællesområde.

TL Byg vandt i foråret 2013 totalentreprisen på projektet, og har Frandsen & Søndergaard med som rådgivende ingeniør på opgaven.

Ikke færdig ved indvielsen
Byggeriet er tæt på færdig, og den nye tilbygning vil blive fejeres med en indvielse den 6. marts 2014. Men helt færdig er projektet dog ikke til den tid.

Da de oprindelige gymnasiebygninger blev indviet tilbage i november 1972 var det arkitektens ønske, at de nye bygninger skulle være hvide. Men da byggeriet ikke havde fået den nødvendige tid til at udtørre blev resultatet, at malingen skallede af, så bygningerne måtte males igen. Det forklarer rektor Anders Bach Jensen til hasserisavis.dk.

- Men belært af erfaringen fra dengang, bliver vort nye hus hvidmalet i 2015, så det kan nå at udtørre behørigt inden det bliver malet, forklarer rektoren til hasserisavis.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142