23948sdkhjf

Barfoed igangsætter største projekt nogensinde

Miljøministeriets tidligere ejendom på Højbro Plads i København skal ombygges til nye formål. Barfoed Group er udvikler og totalentreprenør.
Et af de pt. største udviklingsprojekter i København K er nu klar til opstart. Ejendommen Højbro Plads 4, som er opført i 1896-97 af forlægger og bogtrykker J.F. Schultz, skal ombygges til detail- og restaurantlejemål i stueplan samt 20 eksklusive lejelejligheder på de øvre etager.

Barfoed Group købte ejendommen i 2007 af MP Pension, hvor Miljøministeriet var lejer. Da Ministeriet i slutningen af 2011 flyttede til Københavns Havn, opstod muligheden for at igangsætte et udviklingsprojekt, som bliver det største i Barfoed Groups mere end 100-årige historie.

Miljøministeriets ombygning i starten af 1990’erne gjorde facaderne mere lukkede og fjernede udsigten til en af Københavns flotte pladser. Det skal der nu laves om på i 2014:

- Vi er selv totalentreprenør på ombygningen, men udfører ombygningen i et tæt samarbejde med dygtige fagentreprenører, som samarbejder med koncernen på andre projekter, siger koncerndirektør Frederik Barfoed.

Der er tale om en meget omfattende ombygning af ejendommen med nyt etagedæk og andre facader, og ejendommen vil efter ombygningen på alle områder fremstå som ny og helt opdateret. De 20 lejligheder på de øvre etager får størrelser fra ca. 100 m² til ca. 250 m², og flere af lejemålene får tagterrasser. Boligerne udstykkes i ejerlejligheder i forbindelse med ombygningen, men skal pt. ikke sælges. Frederik Barfoed forventer, at ejendommen efter ombygningen vil have en værdi på mellem 300 og 325 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094