23948sdkhjf

21.500 kvadratmeter hus rejst på to måneder

Den 5. april var der ikke andet end et spadestik i jorden. Nu kan MT Højgaard og Instyle Europe A/S allerede fejre rejsegilde. 21.500 kvadratmeter bygninger...
Den 5. april var der ikke andet end et spadestik i jorden. Nu kan MT Højgaard og Instyle Europe A/S allerede fejre rejsegilde. 21.500 kvadratmeter bygninger er klar til at blive indrettet.

»Alt er gået op i en højere enhed, og vi følger planene til punkt og prikke,« fortæller projektleder Erik Petersen fra MT Højgaard, der leder byggeprojektet for møbelgrossisten Instyle Europe A/S.

Horsens-virksomheden flytter fra Horsens midtby og ud til det nye industrikvarter ved motorvejen. På Lykkesholmsvej ved det nye industriområde øst for motorvej E45, er der fart på et byggeri af 18.500 kvadratmeter lagerbygninger samt administration og showroom på 3000 kvadratmeter.

»Byggetiden er afgørende. Før vi har vores lagre klar, kan vi ikke komme i gang i med vores nye koncept. Det går ud på at placere få, men store centrallagre strategiske steder i Europa, så vi hurtigt kan komme ud med varerne til butikkerne. Når man handler med design-møbler, kan det ikke nytte, at man er halve år om at få produkterne ud til kunderne,« tilføjer Svein Borsheim.

Ét af de steder, hvor Instyle Europe satser, er altså Horsens, hvor der foreløbig skal opføres otte kæmpemæssige lagerhaller til møbler. Otte flere er allerede på tegnebordet.

MT Højgaard står for totalentreprisen på 47,3 millioner kroner. Byggeriet ventes færdigt medio september 2005 - fem måneder efter første spadestik.

MT Højgaard er gearet til at opføre erhvervsbyggerier i ekspresfart. Om kun tre måneder skal Instyle Europe’s byggeri i Horsens stå færdigt.

MT Højgaard mærker en stigende byggeaktivitet både langs motorvejene og i nye industrikvarterer omkring Horsens. Vi har bl.a. udført byggeopgaver på GM ITM, DFDS, Stibo Graphics og Kraftvarmeværket i Horsens, Hedensted Caravan, Bogpa og Lastas ved Løsning og Frysehuset i Vejle.

Der holdes rejsegilde idag kl. 14:00 på Lykkeholmsvej i Horsens.

Kilde: MT Højgaard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11