23948sdkhjf

SuperDome i Kolding

Kolding Kommune har i samarbejde med initiativtageren Ole Olsen, Speed Sport, arbejdet med mulighederne for en konkret placering af...
Kolding Kommune har i samarbejde med initiativtageren Ole Olsen, Speed Sport, arbejdet med mulighederne for en konkret placering af en superdome på ejendommen matr. nr. 7r, Lilballe By, Eltang, beliggende Eltangvej i Kolding Nord.

Ole Olsen har med bistand fra C.F. Møllers Tegnestue fået udarbejdet et projektoplæg, som skal danne grundlag for den videre planlægning.

Der er tale om et meget stort bygningskompleks med en rummelighed på ca.20.000 siddepladser og mulighed for udvidelse til ca. 35.000 tilskuere (stå- og siddepladser) ved afholdelse af koncerter o. lign.

Ud over arenaen og tilskuerpladserne er der i bygningen lagt op til VIP-rum, restauranter og barer. På andre arealer inden for grunden forventes opført byggeri til businesspark og hotel.

Der er lagt op til en variabel tilskuerkapacitet i forhold til en fleksibel arenakapacitet med en stor og lille arena.

Alle typer af arrangementer skal kunne afholdes i Superdomen - herunder fodbold, håndbold, speedway, boksning, ishockey, koncerter o. lign.

Arenaen kan omstilles til alle typer underlag – grus, vand, sand, beton, græs, is etc. Der kalkuleres med mindst 30 årlige events, men det må formodes, at der vil være en daglig aktivitet/drift i forhold til funktioner som hotel m.v.

Udover byggeriet skal arealet anvendes til parkering og adgangsveje til arenaen. I projektoplægget angives det resterende areal at kunne rumme et p-anlæg med plads til ca. 5.000 personbiler og ca. 250 busser.

Kilde: Kolding Kommune

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094