23948sdkhjf

Keops resultatforventning op med DKK 100 mio

Ejendomskoncernen Keops køber svensk partner ud af selskabet, og købet medfører værdireguleringer i ejendomsporteføljen og dermed opjustering af ledelsens...
Ejendomskoncernen Keops køber svensk partner ud af selskabet, og købet medfører værdireguleringer i ejendomsporteføljen og dermed opjustering af ledelsens forventning til koncernens årsresultat.

"Vores svenske partner har ønsket at realisere en værdistigning i Malmstaden-porteføljen, som vi har fået konstateret ved et eksterne bud på SEK 3,2 mia. Hos Keops anser vi dog stadig porteføljen som en god investering på det lange sigt," siger koncernchef Ole Vagner og fortsætter:

"Derfor overtager vi halvparten fra Altén Pérez & Co. Som konsekvens af den nye værdiansættelse, med baggrund i omtalte bud og i vores køb af aktierne, må vi justere det forventede resultat for hele Keops-koncernen op med 100 mio. kroner."

Keops EjendomsHolding A/S overtager partnerens 50% af aktierne i Keops EjendomsObligationer IV (Malmstaden) A/S for SEK 192 mio. Der er i denne forbindelse truffet aftaler med en kreds af Proviso Fondsmæglerselskabs formuende kunder om videresalg af 25% aktieandel på samme vilkår. Dermed har Keops 75% aktieandel i Malmstaden-selskabet.

Med den aktuelle handel har Keops-koncernen det seneste år været involveret i opkøb af ejendomme i Sverige for SEK ca. 9 mia. siden maj 2004:

• Køb af PBA-ejendommene i Malmø, Kalmar og Karlskrona for SEK 1 mia.
• Køb af Malmstaden-porteføljen for SEK 2,3 mia. (01.12.2004 med 50%, nu med 75% andel)
• Køb af Fatburen i Stockholm for SEK 2 mia.
• Køb af 44 svenske erhvervsejendomme for SEK 2,7 mia.
• Videreformidling af svenske ejendomme til formuende kunder for i alt SEK 1,8. mia.

Kilde: Keops

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079