23948sdkhjf

TA Skal være en arbejdsgiver- og en brancheorganisation

Formanden for Træets Arbejdsgiverforening (TA) Henrik Thorlacius-Ussing kunne på foreningens generalforsamling på Den Sorte Diamant i København...
Formanden for Træets Arbejdsgiverforening (TA) Henrik Thorlacius-Ussing kunne på foreningens generalforsamling på Den Sorte Diamant i København den 9. juni i sin beretning fortælle, at man i TA´s bestyrelse havde to udsagn, nemlig:

• TA vil og skal gøre en forskel og
• TA skal både være en arbejdsgiver- og brancheforening.

- At vi skal gøre en forskel betyder, at vi kun skal beskæftige os med dét, der virkelig gør en forskel for medlemmerne, og vi skal enten selv være de bedste eller samarbejde med de absolut bedste i markedet om at udvikle og drive aktiviteterne ellers gør vi ingen forskel, fastslog formanden.

- Til det andet udsagn har jeg den kommentar, at arbejdsgiverdelen i foreningen udviskes, og branchefællesskabet presser sig mere og mere på. Det er derfor naturligt, at vi arbejder for, at TA bliver både en arbejdsgiverforening og en brancheforening.

Formanden syntes på den baggrund det var ærgerligt, at der ikke kunne findes en model eller en fælles samarbejdsplatform med Foreningen Dansk Møbelindustri.

Den seneste erhvervsforskning viser at vores velstand i Danmark skyldes vores kulturelt betingede evne til at samarbejde, tilpasse sig nye krav og finde nye og anderledes løsninger.

Vi har menneskelige og sociale evner, som gennem historien har skabt en række bevægelser og institutioner, som har leveret og stadig leverer særlige konkurrencefordele.

Den danske træ- og møbelindustri er et godt eksempel, fastslog Henrik Thorlacius-Ussing og sluttede: for mig må historien så at sige godt gentage sig selv, men vi skal få tingene til at spille sammen, så kan vi igen skabe det unikke.

Kilde: Træets Arbejdsgiverforening

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078