23948sdkhjf

Hjørringarkitekter indtager Aalborg

Bjerg Arkitektur A/S med 14 medarbejdere i Hjørring, der blandt andet er aktuel med attraktive boliger på havnefronten i Aalborg, åbner ny tegnestue på Aalborg's havnefront...
Bjerg Arkitektur A/S med 14 medarbejdere i Hjørring, der blandt andet er aktuel med attraktive boliger på havnefronten i Aalborg, åbner ny tegnestue på Aalborg's havnefront.

- Vi har gennem de sidste år haft forrygende travlt med store nordjyske byggerier, og også Aalborg lagt beslag på ressourcerne. Byen er inde i en dynamisk udvikling med rigtig mange spændende projekter på tegnebrædtet. Det tager vi nu konsekvensen af og åbner ny tegnestue på havnefronten i Aalborg.

Det er arkitekt Kjeld Bjerg fra bjerg arkitektur A/S, der sætter ord på baggrunden for at arkitektfirmaet nu knopskyder med en ny afdeling på havnefronten i regionens hovedstad.

Den nye tegnestue i Aalborg får travlt fra starten - blandt andet med projektering af boligprojektet Mellem Broerne, der skal stå klar i efteråret 2006 på Aalborg's nye havnefront.- Vores nye Aalborg-afdeling bemandes fra starten med erfarne arkitekter, der har specialkompetencer indenfor planlægning, tagrenovering, boliger og skoler, fortsætter Hjørring-arkitekten, idet han samtidig slår fast at arkitektfirmaets hovedbase også fremover vil være at finde i Hjørring.

- Vi samler selvfølgelig vore Aalborg-aktiviteter i den nye afdeling, men tegnestuen i Hjørring, der blev etableret i 1987 og i dag beskæftiger 14 medarbejdere, fortsætter arbejdet på alle øvrige kørende projekter, ligesom Hjørring-afdelingen fremover skal fungere som ressourcecenter med back-up-funktioner for hele virksomheden.

Kjeld Bjerg fortæller videre, at arkitektfirmaet - foruden en række opgaver i Hjørring, nyt højhus med 25 etager og 80 lejligheder i Frederikshavn, skole og kulturcenter i Hadsund og I. P. Jacobsens Butikscenter på torvet i Thisted - netop nu arbejder med projektering af Mellem Broerne - et nyt fire-etagers hus med attraktive udsigtslejligheder på Aalborg's nye havnefront.

Kilde: PressPort

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078